Coin}, DUKE, 2024, 2025, 2026, 2027, 2028, 2031, BeInCrypto Nederland (2024)

Coin}, DUKE, 2024, 2025, 2026, 2027, 2028, 2031, BeInCrypto Nederland (1)

Ben je benieuwd naar de toekomst van Duke Inu? Onze technische analyse geeft je de laatste Duke Inu koers verwachting voor 2024, 2025 en verder. We verkennen markttrends en analyseren sentiment om je te helpen geïnformeerde beslissingen te nemen over jouw cryptocurrency-investeringen.

Meer lezen

Kopen Duke Inu

Huidige Duke Inu koers

$0.0000002188500.19843%(1D)

Voeg verwachte prijsgroei toe

Formule

Verwachte koers = d * (1+x%)^nd = Huidige coin koersx = Verwachte groei-percentage (standaard 10%, gebruiker kan dit nummer invoeren en wijzigen)n = Nummer van jaren

Duke Inu (DUKE) Technische Analyse

DUKE traders gebruiken een breed scala aan handelssignalen en technische indicatoren om het koersverloop te voorspellen. Hoewel niet alle methoden nodig zijn om de richting van de markt nauwkeurig te voorspellen, zijn er wel degelijk belangrijke indicatoren. Het identificeren van Duke Inu steun- en weerstandniveaus geeft handelaren inzicht in vraag en aanbod op de markt. Het helpt bij het bepalen van trendomkeringen.

Daarnaast worden grafiekpatronen ook veel door traders gebruikt. Ze worden gebruikt om trendlijnen te vormen die helpen bij het voorspellen van de volgende beweging.

Indicatoren zoals de RSI, Moving Averages en de MACD kunnen worden gebruikt om de richting van de lange-termijn trend te bepalen. Hierdoor kunnen ze proberen de toekomstige prijsbeweging te voorspellen.

De prijsactie is aan de neutrale kant. De koers daalde onder de $0.000000000000000000 horizontale weerstandzone na er eerder boven te hebben bewogen. Zulke afwijkingen worden beschouwd als neutrale signalen. Ondanks deze duik blijft de DUKE koers - %8.50 negatief sinds het begin van het jaar.

RSI

De RSI biedt extra inzicht in het marktmomentum door de grootte van Duke Inu prijsbewegingen te meten om te bepalen of deze overgewaardeerd of ondergewaardeerd is. Traders gebruiken de RSI als een momentum indicator om overbought of oversold condities te identificeren en om te beslissen of ze een asset willen accumuleren of verkopen. Uitlezingen boven de 50 en een opwaartse trend geven aan dat bulls nog steeds in het voordeel zijn, terwijl uitlezingen onder de 50 het tegenovergestelde suggereren.

Volgens de RSI in het 1 Week tijdframe, is Duke Inu momenteel met een RSI-meting op . De 50-lijn zou kunnen bieden als de indicator terugkeert.

Moving averages

Moving averages zijn een belangrijk analytisch hulpmiddel dat traders een groter beeld geeft van wat er gebeurt in de grafieken door de gemiddelde Duke Inu koers over een bepaalde periode te berekenen. De relatie tussen korte- en lange-termijn moving averages is cruciaal bij het bepalen van de trendrichting. Wanneer het korte-termijn MA boven het lange-termijn MA beweegt, is dit een teken dat de trend geleidelijk bullish wordt.

In het wekelijks tijdframe, bevindt Duke Inu zich in een neutrale trend omdat het 50-x MA onder het 200-x MA is gekruist en de koers boven beide handelt.

De trend is neutraal als het 50-daagse MA boven het 200-daagse MA kruist, maar de koers eronder handelt (en omgekeerd).

MACD

Tot slot gebruikt MACD een Simply Moving Average (SMA) en een Exponential Moving Average (EMA) om de trend nauwkeuriger te voorspellen. De relatie tussen deze twee is nuttig om de richting van de trend te bepalen.

Voor al deze indicatoren wordt het wekelijkse tijdframe gebruikt om de lange-termijn trend te bepalen, het dagelijkse tijdframe wordt gebruikt voor de middellange-termijn trend en het zes-uur tijdframe voor de korte-termijn trend.

Volgens MACD in het 1-Week tijdframe, heeft Duke Inu momenteel omdat de MACD-signaallijn een tijd geleden 50 bewoog en het histogram is geweest voor 50 perioden.

Beste crypto platforms in Nederland | April 2024

Meer Verwachtingen

  • Bitcoin (BTC) koers verwachting en technische analyse
  • Ethereum (ETH) koers verwachting en technische analyse
  • BNB (BNB) koers verwachting en technische analyse
  • Solana (SOL) koers verwachting en technische analyse
  • Lido Staked Ether (STETH) koers verwachting en technische analyse
Meer Technische Analyse
Meer Technische Analyse artikelen
  • Markten

    Koers van Ripple (XRP) herovert steunniveau op lange termijn: Is een Breakout op handen?

    2 maanden geleden

  • Markten

    Bitcoin (BTC) wekelijkse koers sluit voor het eerst sinds 2021 boven $50.000 – volgt $60.000?

    2 maanden geleden

  • Markten

    Nieuwe Pieken: 2 Interessante Crypto’s Bereiken Historische Highs

    2 maanden geleden

  • Markten

    Voorspelling koers Solana (SOL): Will February Lead to New Highs?

    2 maanden geleden

Huidige Duke Inu Koers

Duke Inu heeft momenteel een prijs van $0.000000218850 (DUKE/USD) met een live marktkapitalisatie van 0. Het 24-uur trading volume is 1 USD wat %0.19843 positief is. Met een circulerend aanbod van 0, beweegt Duke Inu's koers momenteel positief.

Duke Inu Fundamentele Analyse

Fundamentele analyse is gericht op het beoordelen van de waarde van een asset, terwijl technische analyse bestaat uit het onderzoeken van patronen in de prijs en het volume van deze asset. Beide technieken worden gebruikt om potentiële ontwikkelingen in de toekomstige koers van die asset te analyseren en te voorspellen.

In het geval van DUKE is de meest eenvoudige manier voor fundamentele analyse door te kijken naar de dynamiek van vraag en aanbod. Daarnaast is het mogelijk om te kijken naar de marktkapitalisatie van 0 en het circulerende aanbod van 0 om te komen tot redelijke koers verwachtingen. Aan de vraagzijde is het mogelijk om te kijken naar on-chain data met betrekking tot het aantal actieve en nieuwe adressen en het aantal transacties.

Wat drijft de Duke Inu koers?

Er zijn verschillende factoren in de cryptomarkt die de prijs van Duke Inu omhoog of omlaag kunnen drijven. De belangrijkste kracht achter Duke Inu's waarde is de vraag en aanbod van de markt. Of de vraag naar meer DUKE toeneemt of afneemt, hangt grotendeels af van groeiende adoptie.

Bovendien kunnen significante gebeurtenissen zoals protocol-updates of hard forks ook een belangrijke rol spelen in Duke Inu’s koers.

Een andere belangrijke factor om rekening mee te houden is de activiteit van whales. Grote Duke Inu holders kunnen de prijs aanzienlijk beïnvloeden, aangezien één grote verkooporder de koers aanzienlijk kan doen dalen. Bovendien mag men de kracht van grote institutionele adoptie en politieke reguleringen op Duke Inu's waarde nooit onderschatten.

Samenvatting

Het is belangrijk op te merken dat sommige koers verwachtingen tegenstrijdig kunnen lijken. Er is geen eenduidige methode om de toekomstige waarde van een cryptocurrency te bepalen. Dit komt doordat er veel factoren bij een koers verwachting betrokken zijn. Het is niet ongebruikelijk dat één aankondiging de koers van een coin op elk moment sterk verandert. De gehele markt als geheel kan ook de beweging van één token beïnvloeden, evenals eventuele updates over de technologie van het project. Doe altijd je eigen onderzoek voordat je in een cryptocurrency investeert.

Veelgestelde vragen

Volgens onze verwachting zou de waarde van Duke Inu vandaag - 26-04-2024 - relatief constant tussen $0.000000000000000000 en $0.000000000000000000 moeten handelen.

Volgens onze technische analyse is het huidige sentiment voor Duke Inu's koers vandaag aan de neutrale kant.

Duke Inu wordt momenteel verhandeld in een range met steunniveaus op $0.000000000000000000. Belangrijke weerstandniveaus liggen op $0.000000000000000000. Dit zijn prijzen om in de gaten te houden voor het geval we een doorbraak in één van deze niveaus zien. Dit zou in de volgende dagen kunnen leiden tot verhoogde marktvolatiliteit.

Na het evalueren van verschillende technische indicatoren, lijkt Duke Inu een neutrale verwachting voor 2024 te hebben. Overweeg altijd zowel fundamentele als technische analyse voordat je in een cryptocurrency investeert. Koersactiviteit, institutionele adoptie en on-chain activiteit kunnen allemaal inzicht bieden in de potentiële waarde van een project.

Welke valuta's wil je omrekenen?

Coin}, DUKE, 2024, 2025, 2026, 2027, 2028, 2031, BeInCrypto Nederland (16)duke

$usd

  1. $
  2. CHF
  3. C$

DISCLAIMER

De hierin aangeboden diensten, inclusief maar niet beperkt tot informatie, gegevens en voorspellingen op deze pagina, zijn uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. De diensten vormen geen financieel, beleggings- of ander professioneel advies en hebben niet de pretentie dat te zijn. Gebruikers worden aangemoedigd om een gediplomeerd financieel adviseur te raadplegen voordat ze financiële beslissingen nemen. Het bedrijf is niet aansprakelijk voor financiële beslissingen die worden genomen op basis van het gebruik van deze diensten.

De gebruiker aanvaardt alle verantwoordelijkheid en risico's voor het gebruik van de informatie op deze pagina. We wijzen uitdrukkelijk elke aansprakelijkheid, verlies of risico af dat direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van de diensten en de inhoud van deze pagina.

Coin}, DUKE, 2024, 2025, 2026, 2027, 2028, 2031, BeInCrypto Nederland (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg Kuvalis

Last Updated:

Views: 5770

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg Kuvalis

Birthday: 1996-12-20

Address: 53157 Trantow Inlet, Townemouth, FL 92564-0267

Phone: +68218650356656

Job: IT Representative

Hobby: Knitting, Amateur radio, Skiing, Running, Mountain biking, Slacklining, Electronics

Introduction: My name is Greg Kuvalis, I am a witty, spotless, beautiful, charming, delightful, thankful, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.