Vacature Supply Chain Engineer - Soest - NRG-Office (2024)

Iets voor jou?

Heb je een passie voor het optimaliseren van logistieke processen en het ontwikkelen van een efficiënte supply chain? Dan is dit jouw kans om je expertise te benutten bij Keune Haircosmetics in Soest! Als Supply Chain Engineer vervul je een essentiële rol in het verbeteren van de wereldwijde logistiek van Keune en het opzetten van nieuwe distributienetwerken. Als marktleider in de haarcosmetica-branche is er voortdurend behoefte aan innovatie en verbetering. Ben jij klaar om je persoonlijke inbreng bij te dragen aan het succes van een toonaangevend bedrijf? Lees dan verder!

Stel je vraag

Vacature Supply Chain Engineer - Soest - NRG-Office (1)

Wat ga je doen?

Keune streeft ernaar jaarlijks nieuwe subsidiairies (landen) te openen. Als Supply Chain Engineer bij Keune word jij verantwoordelijk voor het volledige logistieke proces rondom de opening van deze externe magazijnen in verschillende landen. Vanaf het begin tot het einde ben je betrokken bij het opzetten van een magazijn. Dit begint met het vinden van de meest geschikte logistieke dienstverlener en gaat vervolgens door met het inrichten van processen, systemen en het opstarten van de logistieke stroom. Het doel is om de klanten in deze landen een hoog serviceniveau te bieden. Ook fungeer je na dit proces als het aanspreekpunt voor de externe logistieke dienstverleners. In geval van prestatieproblemen of verbeteringen en maak je de prestaties inzichtelijk aan de hand van op te stellen KPI's.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor diverse projecten binnen de Operations-organisatie. Deze projecten variëren, waarbij je het project alleen kunt leiden of verantwoordelijk kunt zijn voor de implementatie. Voorbeelden hiervan zijn het optimaliseren van de afvoer van pallets van productie naar het magazijn, het opzetten van een planning voor goederenontvangst vanuit JDE of het stroomlijnen van EAN-coderingen op de verpakkingen. Keune streeft constant naar verbetering en om het meerjarenplan binnen Operations te ondersteunen, voorziet de Supply Chain Engineer in de nodige analyses om deze plannen te realiseren.

Wat we graag in je zien.

Als we aan jouw (vorige) collega's zouden vragen hoe jij bent op de werkvloer, dan beschrijven ze je met de woorden: communicatief, proactief en analytisch.
Je bent niet alleen een cruciale schakel, maar ook een echte zelfstarter. Je signaleert mogelijkheden en gaat hier proactief mee aan de slag. Het managen van projecten van begin tot eind beschouw je als jouw verantwoordelijkheid.
Wat we verder graag zien:

  • 32 - 40 uur beschikbaarheid;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie (bijv. Supply Chain Planner of Supply Chain Engineer), ervaring in een productieomgeving is een pré;
  • Een afgeronde HBO- opleiding - of WO opleiding (Supply Chain, Logistiek of Bedrijfskunde);
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Kennis van Excel;
  • Ervaring met MRP & ERP-systemen (JD Edwards is een pré).

Waarom zou je reageren?

Wanneer jij aan de slag gaat als Supply Chain Engineer bij Keune in Soest, dan hoef je nooit meer bang te zijn voor een “bad hair day” met de personeelskortingen op de gehele Keune collectie! Ook wordt je onderdeel van een fijn team dat bestaat uit: de Supply Chain Director, Warehouse Manager, Stock Controller, Manager Customer Service Export & Sales Process Manager.
Verder kun je rekenen op:

  • Collega’s die elkaar behandelen als familie;
  • Een duurzaamheidsbewuste werkgever;
  • Een inspirerende werkomgeving;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Flexibele thuiswerkregeling;
  • Minimaal 27 vrije dagen per jaar (o.b.v. fulltime dienstverband);
  • Een goede pensioenregeling;
  • Een uitstekend salaris, afhankelijk van je ervaring (excl. 8% vakantie geld).

Waar kom je te werken?

Keune Haircosmetics is een toonaangevend familiebedrijf met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1922 in Amsterdam. Vandaag, 102 jaar later met een gedrevenheid voor wetenschap, is Keune uitgegroeid tot een van de snelst groeiende merken in professionele haarverzorging en wereldwijd actief in meer dan 85 landen.

Het bedrijf onderscheidt zich door niet alleen hoogwaardige en duurzame producten te produceren, maar ook door een diepgewortelde missie om het beste in mensen naar boven te halen, of het nu gaat om kappers, consumenten of collega's. Onder leiding van Eelco Keune wordt er voortdurend gewerkt aan het versterken van het merk, het bevorderen van een cultuur van samenwerking en duurzaamheid en het bieden van een omgeving waarin talenten zich kunnen ontwikkelen.

Hoe nu verder?

Ben je enthousiast geworden of heb je nog wat vragen? Bel, mail of app mij, Demi Eijkmans, gerust via 06-57689065 of viad.eijkmans@nrg-office.nl. Ik help je graag op weg!

Vacature Supply Chain Engineer - Soest - NRG-Office (3)
Vacature Supply Chain Engineer - Soest - NRG-Office (4)
Vacature Supply Chain Engineer - Soest - NRG-Office (5)
Vacature Supply Chain Engineer - Soest - NRG-Office (6)
Vacature Supply Chain Engineer - Soest - NRG-Office (7)
Vacature Supply Chain Engineer - Soest - NRG-Office (8)

Veel gestelde vragen

Wanneer je via NRG-Office solliciteert op een vacature bij een van onze opdrachtgevers zullen wij je begeleiden gedurende het sollicitatieproces. Wanneer er geen match blijkt, kunnen wij voor je verder kijken in ons netwerk, en mogelijk helpen aan een andere baan die wel goed aansluit bij jouw wensen en vaardigheden.

Wij begeleiden jou gedurende de sollicitatieprocedure. Dit betekent dat wij voor beide partijen contactpersoon zijn, en daarmee werk uit handen nemen. Daarnaast kennen wij onze opdrachtgevers en de vacatures waardoor wij je goed kunnen helpen in de voorbereiding van het sollicitatiegesprek, en ook kunnen voorzien van advies. Kortom, wij zijn een onafhankelijk tussenpersoon met wie je al je mogelijke vragen en twijfels zonder oordeel kunt delen.

Wanneer je direct solliciteert op een vacature bij één van onze opdrachtgevers, zul je ook contract krijgen van de opdrachtgever zelf. Wij zijn er om je te begeleiden gedurende de sollicitatieprocedure.

Het aantal uren van de vacature staat vermeld in de vacaturetekst zelf. Wanneer het mogelijk is om parttime te werken, staat dit vermeld in de vacature.

Wij hebben veel kennis van de arbeidsmarkt en denken graag met je met je mee over een passend arbeidsvoorwaardenpakket. Neem gerust eens contact op met één van onze Recruiters!

Aan de hand van jouw CV en kennismaking introduceren wij jou bij de opdrachtgever. Hetgeen wat we delen, stemmen wij altijd onderling af.

Wij vinden het belangrijk om jou goed te leren kennen. In het telefoongesprek bespreken we kort de randvoorwaarden. In de kennismaking (via Teams) gaan we uitgebreider in op de functie en maken we graag verder kennis met je. Vanuit hier kijken we samen of de functie een passende stap voor je kan zijn.

Wat een fijn bedrijf om mee te werken. Ze zijn oprecht geïnteresseerd en verdiepen zich in wie je bent, wat je gedaan hebt en nemen de tijd om je te leren kennen. Ook zijn ze flexibel in het maken van afspraken en zeer attent. Ik ben echt op een hele fijne werkplek terecht gekomen. Top organisatie!

JaimySupply Chain Coordinator

"In de afgelopen periode werd mij door NRG via LinkedIn op prettige wijze een passende baan aangeboden. Na een eerste kennismaking waarbij ik mijn ambities, wensen en voorkeuren duidelijk heb kunnen maken, ben ik voorgesteld bij het bedrijf. Door de goede begeleiding, de korte lijntjes en de betrokkenheid van de recruiter verliep het hele proces erg soepel. Uiteindelijk heb ik na een aantal goede gesprekken bij het bedrijf en de grote betrokkenheid van de recruiter, afgelopen week de overstap naar de nieuwe werkgever gemaakt."

HenkWork Preparations Engineer

"Via Jarle ben ik per 1-4 aan een nieuwe uitdaging begonnen bij een Logistiek specialist in Rijen. Zeer te spreken over de manier waarop hij je verder helpt. Sterk staaltje luisteren, lezen en begrijpen waar je naar op zoek bent!"

MikeLogistics Specialist

"Ellen heeft mij benaderd via LinkedIn voor een functie die precies binnen mijn interesses viel. Dat mag simpel klinken, maar naar jaren zoeken wist ik het nog steeds niet helemaal. Nu kan ik inmiddels met zekerheid zeggen dat ik een baan heb waarvan ik écht kan zeggen dat ik er gelukkig van word."

DjornJunior Trader

Ik heb de afgelopen weken intens met Ylse Reuvers samengewerkt mbt een functie bij Fokker Services Schiphol. Ik was uitermate onder de indruk hoe Ylse mij heeft geholpen en ondersteund in dit proces. Ze is vriendelijk en professioneel maar ook duidelijk in de communicatie. Ik heb dit als heel prettig en vertrouwd ervaren. Nogmaals hartstikke bedankt Ylse voor je support en ondersteuning. We houden contact. Groet Ronald

RonaldSupply Chain Lead

Vorige

Volgende

Stel hier je vraag!

Heb jij nog een vraag naar aanleiding van de vacature? Stel hier jouw vraag en wij bellen je binnen één werkdag terug.

Vacature Supply Chain Engineer - Soest - NRG-Office (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Maia Crooks Jr

Last Updated:

Views: 6146

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Maia Crooks Jr

Birthday: 1997-09-21

Address: 93119 Joseph Street, Peggyfurt, NC 11582

Phone: +2983088926881

Job: Principal Design Liaison

Hobby: Web surfing, Skiing, role-playing games, Sketching, Polo, Sewing, Genealogy

Introduction: My name is Maia Crooks Jr, I am a homely, joyous, shiny, successful, hilarious, thoughtful, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.